Au zambit mandre crezand ca ele sunt cele care au primit complimente pentru un POSTERIOR APETISANT. Le-a picat fata cand au vazut cui ii era adresata remarca!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:57

Cea mai tare farsa pe care niste tineri le-au pus-o la cale unor tinere frumoase, sexy si mandre de felul in care arata!

Mai intai de toate ar trebui sa stiti ca in limba engleza cuvantul "ass" are doua sensuri: magar, asin, dar si fund. Astfel, mai multi tineri s-au gandit sa faca o gluma folosindu-se de dublul inteles al acestui substantiv. Unul dintre ei trecea pe langa niste fete frumoase, strigand in gura mare:" Ce magar frumos ai!" sau" Pot sa pun mana pe magarul tau", iar in acelasi timp in spatele lor chiar se afla un magar.

Bineinteles ca toate fetele s-au gandit la celalalt inteles al substantivului si au crezut ca se referea la posteriorul lor. Priviti cum au reactionat cand au vazut ca nu despre ele era vorba!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.