Noapte grea pentru Adrian Sarbu! Omul de afaceri a fost retinut, aseara, sub acuzatia de evaziune fiscala si spalare de bani

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

In aceasta seara, va ajunge in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, desi sustine ca acuzatiile sunt ridicole si ca totul este o inscenare.

Cu mult dupa lasarea serii, Adrian Sarbu a iesit din sediul Parchetului, insotit de avocatul sau. Omul de afaceri a petrecut prima noapte de arest din viata sa. Sarbu este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, acuzatii pe care le neaga, insa.

Imbracat in negru din cap pana in picioare, Adrian Sarbu a lasat de inteles in fata presei ca nu e speriat si retinerea sa nu i-a redus simtul umorului.

Senin si cu zambetul pe buze, omul de afaceri le-a dat si indicatii jurnalistilor. Intrebarile ziaristilor nu prea i-au fost pe plac. A avut grija, insa, sa arate lumii ca are mainile legate. Adrian Sarbu sustine ca este victima unei inscenari prin care se urmareste prabusirea institutiilor media pe care le-a pus pe picioare in ultimii 25 de ani.

Dupa ce si a petrecut noaptea in arest, Adrian Sarbu a fost adus azi la Parchetul General pentru declaratii.

Cand a iesit de la audieri, Sarbu nu a mai fost atat de vorbaret. Mogulul media este retinut in dosarul Mediafax. Acuzatiile care i se aduc lui Adrian Sarbu sunt de spalare de bani si instigare la evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la aproximativ 3 milioane de euro. De altfel, in acelasi dosar au fost arestate preventiv 3 persoane la sfarsitul anului trecut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131821##

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.