Cea mai REVOLUTIONARA tunsoare. Ai plati o AVERE ca sa scapi de varfurile despicate fara a ti se scurta lungimea parului?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:57

Un hair stilist din Manhattan se lauda ca poate tunde fara a scurta, insa, lungimea firului de par. O astfel de tunsoare costa, insa, o avere!

Ai plati 1000 de dolari ca sa scapi de varfurile despicate fara a afecta, insa lungimea parului? Va vine sau nu sa credeti, insa exista doamne care apeleaza la o astfel de tunsoare. In cel mai select cartier din New York, Manhattan, hair stilistul Julien Farel are o tehnica revolutionara, sustine el.

Cu ajutorul unei foarfeci speciale, stilistul tunde pe verticala. Dupa ce clienta este spalata pe par, iar mai apoi i s-a aplicat o masca regeneratoare, stilistul ia cate o suvita de par, pe care o rasuceste pana cand firele despicate ies singure la suprafata.

Apoi se tund exclusiv firele de par afectate, stilistul taind doar cativa milimetri din lungimea firului de par, practic ceea ce este degradat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”