A vazut un barbat cu o infatisare ciudata cersind la semafor. S-a EMOTIONAT pana la LACRIMI cand a aflat ce patise!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:57

Un reporter din Statele Unite a vazut un barbat de culoare cu o infatisare ciudata cersind la ssemafor.

Barbatul i-a dat cersetorului ce maruntis a gasit prin buzunare, insa l-a intrebat ce i s-a intamplat de a ajuns pe strada si de ce arata atat de rau. Cersetorul a acceptat sa-si spuna povestea intr-un interviu. A dus o viata normala, a fost iubit de parinti, a mers la liceu, a facut armata si chiar i-a placut asta. Insa dupa ce a fost lasat la vatra a inceput sa faca tot felul de decizii gresite in viata.



Cel mai greu a fost faptul ca s-a apucat sa consume droguri. Din cauza acestora suferea de depresie, dar si de halucinatii. Intr-un moment de nebunie si-a dat singur foc. A scapat cu viata, insa ranile suferite au fost grave, afectandu-i infatisarea, vocea. Cu toate astea, dupa ce si-a revenit, barbatul si-a dat seama ca este un miracol faptul ca inca mai e in viata. Acest lucru l-a motivat sa isi doreasca sa traiasca mai departe si isi ia viata in piept.


Chiar daca duce o viata grea, cersetorul nu uita sa se bucure in fiecare zi de tot ceea ce i-a dat Dumnezeu!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.