Elena Udrea risca ARESTUL. Procurorii DNA au trimis camerei deputatilor cererea pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Elena Udrea este acuzata de luare de mita. Deputatii juristi deja au avizat intr-o sedinta fulger, inceperea urmaririi penale.

In urma cu o ora si jumatate, Elena Udrea primea crunta veste. Procurorii DNA o acuza de luare de mita in dosarul Gala Bute si cer arestarea sa preventiva. Scrisoarea cu solicitarea DNA a ajuns, deja, la Camera Deputatilor iar maine Biroul Permanent o va lua deja in discutie. In aceasta dimineata, colegii sai din Comisia Juridica au mai avut de avizat o alta cerere a procurorilor privind inceperea urmaririi penale in acelasi dosar.

Cu aceste ganduri, deputatul Elena Udrea paseste hotarat in sala de sedinte a comisiei juridice. Are doua mandate de parlamentar in spate si stie ce o asteapta. Asa ca se arata joviala in fata colegilor. Este singura in fata celor 23 de parlamentari care urmeaza sa dea un vot! Nu are la ea niciun dosar si nu este insotita de avocat. Doar telefonul il tine pe masa!

##VIDEO131901##

Si, totusi, sub zambetul Elenei Udrea se ascunde o alta fata a politicianului.

S-au dus vremurile cand in jurul Elenei Udrea roiau politicienii. In aceste zile, cea mai cunoscuta blonda din politica romaneasca este singura. Parca pana si colegii din comisia juridica incearca sa amane deznodamantul, dar, Elena Udrea intervine: „ Stimati colegi, incepem ca presa vad ca m-a inconjurat, asa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si

cum ea a cerut raspicat colegilor sa voteze in favoarea inceperii urmaririi penale, avizul s-a dat in timp record! Cu 20 de voturi pentru, unul impotriva, o abtinere si un vot anulat, Elena Udrea face pasi repezi spre inceperea urmaririi penale in dosarul „Gala Bute”. Udrea este acuzata in acest dosar de abuz in serviciu, obtinere de foloase necuvenite si tentativa de a folosi documente sau declaratii false.