Toni Grebla si-a dat demisia din functia de judecator al Curtii Constitutionale! Procurorii nu mai au nevoie de avizul Senatului pentru a-l aresta preventiv

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Judecatorul Toni Grebla a decis sa se puna la dispozitia anchetatorilor in aceasta dimineata, dandu-si demisia.

Dimineata, judecatorul Curtii Constitutionale a sosit la sediul DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert, in scopul obtinerii de bani sau bunuri necuvenite.

Acum, nasul Toni Grebla risca arestul preventiv din cauza relatiilor cu finul sau, Ion Bircina! Un fin care i-a adus lui Toni Grebla decaderea din cea mai inalta functie pe care si-ar putea-o dori un magistrat: aceea de judecator al Curtii Constitutionale! In 2013, senatorul PSD Toni Grebla depunea cel mai important juramant din cariera sa!



Doi ani mai tarziu, procurorii DNA il acuza pe Toni Grebla ca ar fi facut lucruri ilegale pentru bunastarea finului Ion Bircina. Potrivit Mediafax, care citeaza referatul DNA, fostul director general al Complexului Energetic Oltenia, Dan Laurentiu Ciurel ar fi relatat procurorilor anticoruptie ca judecatorul CCR ar fi intervenit pentru favorizarea finului sau, Ion Bircina.

Ar fi fost vorba de stingerea unei creante de 6,2 milioane de lei, datorate Complexului, cu un teren supraevaluat si aparatura electronica inutila societatii.

Cand a fost refuzat, Grebla ar fi trecut la amenintari. In schimbul favorurilor, nasul Toni Grebla ar fi primit in folosinta de la finul sau in perioada 2010-2015 o masina de lux, un telefon, doua rochii de dama pentru sotia sa si materiale electorale pentru campania din 2012.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131897##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.