Perchezii la sediul Primariei din Constanta. Edilul Radu Mazare, suspect de CORUPTIE si INFRACTIUNI ECONOMICE

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Procurorii DNA rascolesc, in aceste momente, toate birourile din primarie, in cautarea unor indicii care sa dovedeasca presupuse fapte de coruptie si infractiuni economice.

Vizate sunt si niste sedii ale unor firme din Cluj si Bucuresti. Radu Mazare s-a trezit cu noaptea-n cap cu mascatii la primarie. Nici n-a apucat sa-si savureze cafeaua, ca a si fost chemat sa asiste la perchezitiile din sediul institutiei.

De 3 ore rascolesc procurorii fiecare colt din primarie. Potrivit unor surse judiciare, ar cauta dovezi care sa ateste o presupusa relatia dintre primarie si mai multe firme, inclusiv cu societatea omului de afaceri Sorin Strutinski, care, aseara, a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta.

Radu MAzare si-a facut, totusi, planuri pentru cazul in care va fi liber dupa ce vor pleca anchetatorii.

Perchezitii mai sunt si la alte 3 societati comerciale din Constanta care ar fi colaborat de-a lungul timpului cu primaria lui Mazare, dar si la alte firme si persoane fizice din Cluj si Bucuresti.

##VIDEO131934##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”