Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 este, din nou, pe masa procurorilor. Anchetatorii cauta, din nou, vinovatii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

De parca nu era de ajuns scandalul Elena Udrea, un nou dosar cutremura clasa politica. Anchetatorii cauta, din nou, vinovatii pentru cei sapte morti si miile de raniti din acele zile tragice.

Acestea sunt imaginile terorii din 13-15 iunie 1990. Atunci, minerii au venit, la chemarea lui Ion Iliescu, sa reinstaureze pacea tulburata de manifestantii anticomunisti si partidele din opozitie. Pentru faptele lor, presedintele de atunci le-a multumit minerilor.

Iata, insa, ce au lasat in urma minerii, potrivit unuia dintre procurorii care au instrumentat cazul: „ Victime au fost sapte morti! Peste o mie de persoane au fost duse in doua unitati militare, ma refer la Magurele si Scoala de Politie Bucuresti Baneasa, unde au avut parte de un tratament brutal ”.



Pana si unul dintre liderii de atunci ai minerilor se bucura ca acest dosar a fost redeschis, chiar si dupa 25 de ani:" In sfarsit, cei care se fac vinovati pentru atrocitatile savarsite in data de 13 iunie, in numele minerilor, vor fi, sper eu, judecati, anchetati, judecati si condamnati! ”.

##VIDEO131973##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.