Vine Apocalipsa? NASA o bagat din nou omenirea in sperieti. Se pare ca un nou METEORIT va trece pe langa Pamant la o distanta mica

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

O tara intreaga nu mai pune geana pe geana de cand, din televizoare color, fatuci cu ochii speriati ii anunta de invazia asteroizilor si meteoritilor.

Abia se amanase apocalipsa si scapaseram de gaura neagra ca, acum, am dat de alta belea. Luni noapte, de exemplu, nici nu batuse ceasul de miezul noptii, ca un asteroid mare cat 5 terenuri de fotbal a trecut, razant pe langa Terra. Pana si vrajitoarele cu fuste inflorate s-au inspaimantat. Privesc spre cerul cu stele si inalta vraji una si una numa bune de pus pe fuga comete si alte corpuri ceresti.

##VIDEO131969##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.