Metoda INCREDIBILA prin care femeile si-ar putea pastra tenul neted si fara riduri chiar daca imbatranesc. Uite ce propun expertii in frumusete!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:59

Specialistii in frumusete le propun femeilor o metoda controversata prin care, sustin ei, si-ar putea pastra porspetimea tenului timp indelungat.

Acestia sunt de parere ca femeile ar trebui sa se rada pe fata, intocmai cum fac si barbatii. Barbieritul ajuta pielea sa se mentina propaspata si hidratata pe o perioada indelungata de timp, ajutand, de asemenea, tenul sa imbatraneasca frumos.

Aceasta idee este sustinuta si de medicii dermatologi. Doctorii spun ca daca femeile s-ar rade pe fata precum barbatii, asta nu inseamna ca firele de par, respectiv puful, se vor indesi sau vor deveni mai groase decat inainte.

Barbieritul ajuta tenul sa aboarba mai bine cremele sau lotiunile de fata folosite de fiecare femeie in parte, sustin dermatologii.

Ai fi dispusa sa incerci o asmenea metoda? Specialistii sustin, insa, ca exista multe femei care se barbieresc pe fata, dar carora le este rusine sa recunoasca acest lucru in fata familiei, mai ales a sotului sau iubitului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”