EXCLUSIV! S-a decis! Gabi Cristea stie cand va face cununia civila cu Tavi Clonda! Amanunte exclusive si despre escapada romantica de dupa eveniment

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Surpriza pentru fanii Gabrielei Cristea. Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” a hotarat sa se cunune cuvil cu iubitul ei, Tavi Clonda, in aceasta primavara.

Gabi Cristea si Tavi Clonda nu mai pierd timpul si, daca tot se iubesc la nebunie, au si decis sa faca pasul spre statutul de sot si sotie. Weekend-ul trecut, cei doi, impreuna cu familia cantaretului, au luat in calcul ca evenimentul sa aiba loc in aceasta primavara, in timp ce nunta sa ramana in toamna.

“E adevarat ca am vorbit foarte mult despre o casatorie cu Tavi si, cel mai probabil, ea o sa fie la sfarsitul lunii aprilie.

Vom face in prima faza cununia civila, alaturi de persoane dragi noua, apoi vom pleca undeva pentru a sarbatori cum se cuvine. In ceea ce priveste ceremonia religioasa, acolo este mai mult de discutat, intrucat trebuie puse la punct mai multe lucruri, de la locatie pana la aranjamente, rochii si tot ce tine de o nunta”, a declarat Gabi Cristea, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16776474/1/media-142348117006622600.jpg
Pe

Gabriela Cristea o puteti vedea de luni pana vineri, de la orele 13.30, la Kanal D, moderand show-ul de mare succes “Te vreau langa mine”!
( sursa wowbiz.ro)