SABBAGH in ACTIUNE. Romania se confrunta cu o crestere ingrijoratoare a numarului de consumatori de droguri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Trebuie sa privim adevarul in fata! Nu va vorbesc despre statistici, ci despre o realitate pe care politistii o infrunta zi de zi.

Ceea ce este cu adevarat cumplit este ca multi dintre consumatori sunt tineri. Tineri cu scoala, ai caror parinti, cu siguranta, le-au explicat unde duce consumul de droguri. Din pacate, nu intotdeauna multa scoala inseamna neaparat si minte multa!

Primul pas in lumea drogurilor in intodeauna acelasi. Totul incepe cu o distractie in club in compania unor asa-zisi prieteni. Euforia se instaleaza rapid de nu te mai poti tine pe picioare.

Politia face raiduri in fiecare seara. Dupa cum ati vazut, unora li se pare chiar o dovada de curaj sa ia politia peste picior. Mi s-a intamplat si mie. Putini dintre tinerii teribilisti isi dau seama unde duce jocul lor cu focul.

Consumatorii inraiti nu mai au parte nici de euforie, nici de seri de distractie. Pentru ei, drogul este o necesitate, fara el, chinurile sunt cumplite. Ca sa mai supravietuiasca o zi, ajung sa vanda tot din casa, sa-si distruga familia si prietenii.

Cauta marfa cea mai ieftina, chiar daca pentru asta trebuie sa intre in locuinte insalubre de la periferia capitalei. Priviti imaginile-document!

Pentru cei dependenti de droguri, drumul e fara intoarcere. Nu mai pot renunta la viciul lor. Pentru banii de droguri sunt in stare de orice, inclusiv sa devina, la randul lor, dealeri. Nici faptul ca risca ani grei de inchisoare nu-i mai sperie.

##VIDEO132240##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Politistii

fac eforturi mari sa stopeze acest flagel. Agentii Sectiei 16 din capitala tocmai au primit informatii ca in zona Brancoveanu are loc o tranzactie. E trecut de 3 dimineata. Masina si suspectii sunt perchezitionati amanuntit, iar surprizele nu intarzie sa apara. Bilantul politistilor arata, fara gres, ca e vorba nu de simpli consumatori, ci de traficanti.

Tinerii au vazut multe filme la viata lor, asa ca s-au decis sa joace cartea curajului! In fond, ce sa mai spuna? Tinerii, amandoi studenti la Drept, sunt cercetati, acum, pentru trafic de droguri.
Te doare inima, pur si simplu, sa-i vezi ca-si distrug, pur si simplu, viata.

Si, din pacate, nu e vorba de un caz izolat. In Romania sunt zeci de mii de toxicomani si un numar la fel de impresionant de traficanti. Romania duce un razboi impotriva drogurilor de mai bine de douazeci de ani, dar, flagelul continua sa se extinde.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.