SCANDAL in politica dupa ce Petre Roman si-a pierdut fotoliul de parlamentar. Vezi ce s-a intamplat dupa ce colegii lui au luat act de incetare a mandatului sau

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Dar, nu asta parea ca a fost prioritatea pe ordinea de zi, ci o scena demna de un scandal la coltul blocului!

Jigniri cum de ceva vreme n-au mai auzit prin Parlamentul Romaniei au rasunat ieri! In rolurile principale: Deputatul Liberal Mihaita Calimente si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Iata cum a inceput totul! „ Hotararea privind vacantarea unui post de deputat. Aici, Grupul Parlamentar PNL a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi, da? Sa nu mai facem vacantarea. Va pastrati aceasta propunere sau.. .”

Raspunsul vine subit de la Deputatul liberal Mihaita Calimente, care se afla in plen: „ Tu esti prost, ori esti prost? ”.

Cu ochelarii pe nas, vizibil inversunat de felul cum l-a jignit colegul sau, Zgonea priveste insistent pret de cateva secunde spre Calimente.

Domnul deputat, eu am vazut foarte multe! Puteti sa ma jigniti de cate ori vreti, domnul Calimente, dar, ca Presedinte al Comisiei de Controale si ca vechi parlamentar, s-aveti un astfel de limbaj fata de colegii dumneavoastra si fata de Presedintele Camerei(…) N-am auzit nimic! Este jignitor pentru dumneavoastra! Sa stiti ca ma puteti injura in fiecare zi! Ar trebui sa va cereti scuze fata de colegii din jurul dumneavoastra care va aud cum vorbiti!



##VIDEO132270##

Calimente, insa, parea sa aiba pofta de cearta! Priviti-l cum se agita ca un leu in cusca, gata, gata sa rabufneasca! „ Va rog frumos sa luati cuvantul si spuneti ce-ati spus de-aici, de la microfon, ca pe mine nu ma deranjeaza! ”, a completat acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

N-a

fost, insa, chip ca Valeriu Zgonea sa-l convinga pe deputatul aprig la manie sa ia cuvantul la Tribuna! Mihaita Calimente a preferat sa vocifereze din banca sa. Pana la urma, s-a revenit la tema in discutie! Deputatii au votat cu 200 de voturi „pentru”, 11 impotriva si 21 de abtineri vacantarea locului de deputat a lui Petre Roman. Motivul: Agentia Nationala de Integritate sustine ca Petre Roman s-ar afla intr-o situatie de incompatibilitate.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.