Ea e femeia de care se tem toate nevestele. Sustine ca este AMANTA PERFECTA si ca niciun barbat insurat nu-i rezista!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 01:40

Niciun barbat casatorit nu-i poate rezista! Cel putin asa se lauda Karen Marley, o femeie din Marea Britanie.

Karen a aparut intr-o emisiune televizata in care a facut dezvaluiri socante! Sustine ca a avut peste 100 de iubiti, toti barbati casatoriti si ca niciun barbat implicat intr-o relatie stabila nu rezista farmecelor ei. Ea a explicat ca nu este vorba de atractie fatala, ci de cu totul altceva.

Femeia sustine ca are abilitatea de a le insufla barbatilor casatoriti dupa o scurta conversatie, faptul ca poate deveni confidenta si cea mai buna prietena a acestora.

Adesea, barbatii cu care s-a iubit treceau prin momente dificile in casnicie, iar Karen a aparut la momentul oportun. Ea sustine ca aventura extraconjugala pe care acestia au avut-o cu ea i-a ajutat pe acestia sa-si refaca mariajul.

Karena  starnit controverse cand a marturisit ca are un site, unde barbatii casatoriti o pot contacta in cazul in care casnicia lor e pe butuci. O simpla evadare din caminul conjugal in bratele ei le poate salva relatia cu partenera de viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”