Bruce Jenner, cel mai CONTROVERSAT personaj de la Hollywood al momentului. A fost campion olimpic, dar acum se pregateste sa devina ... femeie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Se transforma in femeie! Aceasta a fost stirea, care a zguduit saptamana aceasta lumea mondena din Statele Unite!

Bruce Jenner, tatal vitreg al lui Kim Kardashian, cunoscuta regina a reality-show-urilor vrea sa devina femeie. Aceasta decizie radicala a fost luata imediat dupa ce a divortat de Kris Jenner, mama lui Kim. Bruce a inceput deja procesul de transformare in femeie!

Si-a lasat parul sa creasca, a inceput tratamentele cu hormoni si va ajunge curand la operatia de schimbare de sex! El se jura ca in sufletul lui s-a simtit tot timpul o diva, asta cu toate ca a iubit femeile! A avut trei sotii si re 6 copii.

Putini stiu ca Bruce Jenner a fost un barbat ravnit in anii sai de glorie. In CV-ul lui sta scris cu majuscule: Medaliat cu Aur la Olimpiada de la Montreal din 1976 la proba de 400 de metri sprint.

De atunci, olimpicul Bruce a fost mereu in lumina reflectoarelor! Dupa doua divorturi si dupa ce a devenit tatal a patru copii, a ajuns int-un final, in anul 1991, sotul lui Kris Jenner, careia i-a daruit doua fiice, pe Kendall si Kyle.

Iar din 2007, viata lui s-a schimbat radical, caci a devenit unul dintre cele mai spumoase personaje din reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO132284##