Sufera de o boala rara care face sa-i creasca ARIPI pe spate. Parintii spun despre el ca e un INGER in adevaratul sens al cuvantului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

Parintii lui Oliver Brown, un baietel in varsta de 2 ani, spun adesea despre fiul lor ca este un ingeras in adevaratul sens al cuvantului.

Baiatul s-a nascut cu o boala rara, de piele, nevi congenitali (Congenital Melanocytic Naevi). La scurt timp dupa nastere, mama micutului a observat ca acesta are mai multe alunite pe spate. In timp nevii sau alunitele s-au grupat si s-au extins in zona umerilor astfel incat Oliver pare ca ar avea niste aripi.

In urma analizelor amanuntite, medicii i-au asigurat pe parinti ca boala de piele cu care s-a nascut copilul nu este maligna.

Mama lui Oliver isi duce baiatul la control medical o data la fiecare trei luni." Cred ca semnul cu care s-a nascut Oliver ar putea fi o dovada a faptului ca este un copil special", a declarat mama baiatului pentru Daily Mail.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.