DECIZIE SOC pentru Elena Udrea! Va ramane in AREST PREVENTIV cel putin 30 de zile

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Avocatii celei mai cunoscute blonde din politica au contestat decizia, dar, pana la urmatoarea sedinta de judecata, Udrea ramane in arest, in aceeasi cladire cu fostul sot Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin!

De ce ii era frica n-a scapat. Sapte ore a petrecut Elena Udrea la Curtea Suprema de Justitie. Pentru blonda din politica romaneasca a fost ziua cea mai lunga. A incercat sa-l convinga pe judecator ca poate fi cercetata in libertate!

Dupa o ora si jumatate de deliberari, magistratul a stabilit: Elena Udrea merge in arest preventiv pentru o presupusa mita primita de la fostul tenismen Dinu Pescariu, in schimbul rezolvarii problemelor pe care acesta le avea in justitie!

La sosirea la Curtea Suprema, Elena Udrea nu a parut deranjata de cei 4 politisti care o insoteau

sau de perechea de catuse. Nici zapada nu a incurcat-o prea tare pe Udrea, desi purta tocuri. A zambit spre camere si a repetat gestul celebru cu degetul la nas! Dupa alte 7 ore, la plecare, imediat dupa ce a afalt ca este arestata, parea ca zambetul nu i-a disparut de buze.

De trei zile, Elena Udrea a aparut in public purtand exact aceleasi haine. Imbracata cu aceeasi bluza si acelasi sacou in care a aparut si la dezbaterile de duminica din Parlament, cand colegii ei au decis sa aprobe cererile DNA de incepere a urmaririi penale si cele

pentru arestarea preventiva facute pe numele ei. Un soi de protest care, insa, nu a contat in fata judecatorului! Chiar si dupa decizia arestarii, Elena Udrea a transmis cateva mesaje pe reteaua de socializare. A precizat, insa, ca nu are acces la telefon in arest, dar, avocatul ei este cel care ii transmite mesajele mai departe.

##VIDEO132393##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Printre

altele, Elena Udrea spune ca „ Am fost informata ca presa a fost impanzita de articole in care se spune cum toate lucrurile pe care le-am facut vreodata (de la petrecerile de ziua de nastere, pana la concedii si pantofii pe care i-am cumparat) s-ar fi facut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Nu am pretins niciodata nimic nimanui, cu atat mai putin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni.
Nu am primit o centima de la nimeni, in masina, acasa, in biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulatii care sunt lansate in spatiul public pentru a se pune asupra mea stampila vinovatiei. Nu-i de mirare ca aceste asa-zise „detalii picante” (desi nereale) au fost livrate presei dupa ce s-a produs retinerea mea, cand pot mai greu sa spun public ca nu e nimic adevarat
".


Potrivit anchetatorilor, Elena Udrea ar fi beneficiat de mai multe sejururi sau chiar de organizarea unei zile de nastere la un hotel din Predeal. Pentru ea urmeaza, acum, contestatia arestarii care se va judeca saptamana viitoare. In acelasi timp, procurorii DNA pot cere un nou mandat de arestare in dosarul Gala Bute!