DETALIUL care te FRAPEAZA in aceasta POZA: Ce VEZI CIUDAT in IMAGINEA de mai jos?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:03

Imaginea alaturata infatiseaza un grup de tineri la o petrecere care, la un moment dat, hotarasc sa isi faca niste poze. Nimic anormal pana aici, insa DETALIUL din fundal ii face pe multi sa REACTIONEZE la infatisarea unui tanar.

Mai multi tineri au hotarat sa imortalizeze cateva momente de la o petrecere. Nimic deosebit pana acum, caci toata lumea, euforica si dornica de un instantaneu s-a asezat cuminte in fata aparatului foto. Poate ca lor li se parea normal, insa cand un prieten de-al unei tinere aflata in gasca cu pricina si-a dat seama ca ceva este in neregula cu unul dintre participantii la marea distractie, a reactionat imediat pe retelele de socializare.

Astfel, un tip din gasca nebuna de petrecareti, s-a imbracat intocmai ca o femeie: cu sosete lungi pana la genunchi si cu o rochie mulata. Acest lucru se observa doar daca esti atent, caci nu face nota discordanta cu restul tinerilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”