MARTURISIRILE SOCANTE ale unui concurent "Te vreau langa mine": "Fosta mea iubita ma intretinea, iar toti banii ei veneau de la amant"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Stefan a venit la "Te vreau langa mine" pentru a o cunoaste mai bine pe Catalina, o tanara dornica de a-si intalni perechea.

Andreea are un copil dintr-o relatie precedenta, insa acest lucru nu il deranjeaza deloc pe Stefan. Ceea ce uraste el cel mai mult intr-o relatie este infidelitatea. Stefan a povestit in platoul emisiunii" Te vreau langa mine" ca fosta lui iubita avea un amant care o intretinea, dar in acelasi timp era si cu el. La inceput tanarul credea ca fosta lui iubita castiga bine de isi permitea sa plateasca chirie, sa aiba masina si sa mearga in diferite vacante.

A avut un soc cand aceasta i-a dezvaluit ca are si un amant, un dom de 52 de ani care o intretinea. Stefan a dezvaluit ca iubita lui i-a zis cu nonsalanta ca prefera sa fie "o amanta bogata decat o nevasta saraca".

##VIDEO132405##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.