LACRIMI la tribunal. Cele trei tinere acuzate de proxenetism in dosarul „Asistente TV pentru milionari” au plans in fata judecatoarei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Ce promisiuni au facut Diana Guresoaie, Lavinia Despina si Mirela Dumitru dupa ce si-au recunoscut faptele, va spunem imediat!

Lacrimi de cainta sincera au curs, astazi, la tribunalul Bucuresti. Cele trei fete puse sub control judiciar in dosarul prostitutiei de lux au ajuns, astazi, in fata judecatorilor, caite si spasite. Cu ochii umezi, Diana Guresoaie, Lavinia Despina si Mirela Dumitru au incercat sa o induplece pe judecatoare sa le ierte. Au incercat sa se ascunda cum au putut in fata Tribunalului Bucuresti.

Gata cu machiajele stridente cu care ne obisnuise prin cluburi.

Diana Guresoaie a venit, astazi, in fata instantei complet nemachiata, stearsa si incerca sa-si ascunda ochii tristi in spatele ochelarilor de soare. In fata instantei, insa, Dianei i-a venit sa planga.

Ce-i drept, in Oltenita, locul de origine al Dianei, familia ei este extrem de bine vazuta. Relatia cu fotbalistul Cristi Tanase i-a adus si porecla de „Stramba lui Dodel”. Diana Guresoaie a fost retinuta 24 de ore pentru proxenetism si a fost eliberata sub control judiciar.

##VIDEO132419##

Mirela Dumitru si-a facut de mai multe ori cruce inainte sa ajunga in fata instantei. I-a adus judecatoarei o recomandare de la duhovnicul unei parohii, unde face voluntariat. Insotita de o prietena, dar si de avocat, Mirela Dumitru a fost singura care nu a incercat sa se ascunda de camerele de filmat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imbracata

cu o geaca neagra, o esarfa si doar ochelari de soare la ochi, Mirela nu a scos un cuvant in fata jurnalistilor. La fel ca Diana, Mirela a marturisit ca a petrecut o noapte groaznica in arestul politiei. Imbracata toata in negru, Lavinia Despina parea cea mai afectata de intreg scandalul.

Cele trei de abia s-au salutat pe holul judecatoriei, una dintre conditiile puse de politie este sa rupa orice legatura cu cei implicati in dosar.

Mai mult, s-au sfatuit minute bune cu avocatii lor. In dosarul prostitutiei de lux, au dat cu subsemnatul si domnisoare obisnuite cu camerele de luat vederi. Daniela Crudu, Simona Trasca, Raluca Podea si Madalina Pamfile au fost citate ca martori in dosarul care a cazut ca un trasnet in lumea mondena.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.