Bebelusul Annei Lesko ii calca mamei pe urme inca de la o varsta frageda. Priviti de ce e capabil!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Poarta scutece si abia a invatat sa faca primii pasi, dar, are toate sansele sa isi depaseasca mama la capitolul celebritate!

Priviti de ce e in stare bebelusul Annei Lesko! O mana de om cu o ambitie de urias. Protagonistul acestui filmulet este Adam, fiul Annei Lesko.Bebelusul de numai zece luni demonstreaza de ce e in stare cand vine vorba de energie!

Operatiunea „Servetelul” este supravegheata atent de Anna, care se uita, uimita, la fiul sau. Adam scoate, rand pe rand, servetelele, si nu se lasa pana nu goleste cutia.

Imaginile vorbesc de la sine si lasa de inteles ca Anna nu este una dintre mamele care stau toata ziua cu gura pe micutii lor ca sa fie cuminti, ba il incurajeaza sa faca ce vrea.

Si, ca sa vada toata lumea de ce e in stare baiatul mamei, artista a postat imaginile pe pagina sa de socializare. Imaginile au fost vizionate de aproape un milion de oameni si a primit peste 50.000

de like-uri. Fanii au avut grija sa posteze peste 800 de comentarii si sa o felicite pe Anna, dar si pe pustiul ei, care e gata sa devina vedeta!

##VIDEO132494##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: