INCREDIBIL. Politistii trimisi sa-l ridice pe Miron Mitrea nu l-au gasit pe politician acasa!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Daca postasul suna intotdeauna de doua ori, politistii suna in zadar! Asta s-a intamplat cu agentii trimisi sa-l ridice pe Miron Mitrea, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare!

Au sunat, au batut la poarta. Ba chiar au sarit si gardul! Inutil. Astazi, la pranz, Curtea Suprema a decis: Miron Mitrea, 2 ani de inchisoare pentru luare de mita. Dupa cateva ore, politistii s-au prezentat acasa la deputatul PSD pentru a-l insoti catre penitenciar!

In zadar, au asteptat politistii in fata portii. Au folosit interfonul, au batut in poarta. Niciun raspuns. Pentru a se asigura ca Miron Mitrea nu se ascunde, au sarit chiar si gardul proprietatii.

Inutil! Misterul s-a lamurit destul de repede. In timp ce politistii sareau gardul proprietatii din Bucuresti, la 200 de kilometri distanta, la Constanta, Miron Mitrea se preda la Inspectoratul de Politie! De acolo va fi transferat la penitenciarul Poarta Alba, acolo unde isi executa pedeapsa si Gigi Becali.

In perioada 2000-2004 Miron Mitrea a fost Ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei! A fost condamnat definitiv pentru ca ar fi primit mita 520 000 de lei sub forma unor lucrari facute la casa mamei sale.
Banii veneau de la Irina Jianu care si-a platit in acest fel functia detinuta la Inspectoratul de Stat in Constructii. Irina Jianu s-a ales cu o pedeapsa mai blanda: 5 luni de inchisoare!

##VIDEO132512##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”