Mama Elenei Udrea, vizibil AFECTATA de ceea ce i se intampla fiicei sale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Mama Elenei Udrea a venit, astazi, sa-si vada fiica, pentru prima oara dupa arestare. I-a adus apa si o sacosa cu haine si mancare, pentru ca fostul Minstru al Turismului refuza hrana oferita de autoritati.

A iesit, insa, cu inima mult mai usoara, pentru ca Elena nu se lasa doborata. Dimpotriva, are de gand sa se apuce de renovari! Vizibil afectata de ce se intampla si mai tot timpul cu capul plecat. Asa a ajuns mama Elenei Udrea dimineata la Arestul Poitiei. Nu a venit, insa, singura, ci insotita de un barbat.

I-a adus fiicei sale alimente, apa plata, dar si un costum pe care Elena Udrea il va imbraca saptamana viitoare, cand se va prezenta in fata instantei.

Surse din interior sustin ca mama a plans cand si a vazut fiica in arest. Cele doua au stat de vorba numai doua ore, atat cat prevede regulamentul.

Se pare ca zambetul Elenei Udrea a disparut in clipa in care a vazut celula ce i-a fost rezervata. Fostul ministru sta intr-o camera in care mai sunt incarcerate patru femei arestate pentru infractiuni economice. Conditiile nu ii sunt deloc pe plac, asa ca a depus deja o cerere la conducerea arestului prin care cere sa fie lasata sa zugraveasca macar peretii si sa aduca mobila in celula.

##VIDEO132509##

Nici la sosire, nici la plecare mama Elenei Udrea nu a facut nicio declaratie. Pe chipul sau se citea, insa, durerea. Zambetul pe care femeia il afisa, altadata, cand se alfa alaturi de fiica sa a disparut. De altfel, cele doua, mama si fiica,erau, pana mai ieri, nedespartite. Inainte sa fie retinuta, fostul lider al PMP a stat mai bine de trei ore in apartamentul mamei sale, care a incurajat-o si i-a spus ca este o luptatoare.

Elena Udrea are dreptul la o singura zi in care sa fie vizitata de familie, iar ziua a fost stabilita pentru vineri. Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Politiei Capitalei, vizitele se fac de luni pana vineri, in ordine alfabetica. Chiar daca nu a mers, inca, sa o viziteze, una dintre cele mai bune prietene ale fostului ministru este alaturi de ea.

Elena Udrea nu este singura care incearca sa-si faca viata mai buna in arest.

Prin aceeasi situatie au trecut atat Adrian Nastase cat si George Becali. Avocatii Elenei Udrea mizeaza pe faptul ca la inceputul saptamanii viitoare se va judeca recursul, iar judectorii Curtii Supreme pot decide in favoare lor, asta insemnand ca fostul ministru ar putea iesi din arestul preventiv. La Centrul de Retinere si Arest este de asteptat sa vina si prieteni apropiati sau colegi de partid, care o sustin, in continuare, pe Elena Udrea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.