Criza de plans sub amenintarea foarfecelui!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 sep 2020, 00:05

Catalin Botezatu taie si spanzura la “Supermodels by Catalin Botezatu”: "Nu renunti la nicio emisiune acum, ci când iti spun eu!"

Catalin Botezatu, amfitrionul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, difuzat in fiecare sambata si duminica, de la ora 21.30, la Kanal D, isi doreste concurenti  dispusi sa respecte orice contract de modelling, chiar si unul in care li se cere o schimbare radicala de look.

16 concurenti si tot atatia hairstylisti de renume din Romania sub indrumarea lui Laurent Tourette se vor ocupa de concurentii “Supermodels by Catalin Botezatu”, intr-o operatiune de schimbare de look, menita sa faca din elevii lui Botezatu modele demne de cele mai in voga coperte internationale.



“Stiu ca pentru multi dintre voi nu va fi convenabil pentru ca va fi o schimbare de look radicala”, s-a adresat Catalin Botezatu concurentilor show-ului.

Daca unii s-au aratat increzatori in schimbarea de look propusa de mentorul lor, Madalina Petrean, una dintre tinerele aspirante la titlul de Supermodel, a sarit ca arsa la auzul acestei vesti.

“Imi place parul lung; l-am ingrijit timp de 5 ani si nu vreau sa ma tund.

Renunt la emisiune, nu pot sa ma tund!”, a spus Madalina, in lacrimi, amfitrionului show-ului de la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16776824/1/media-142392077453524300.jpg
Prin ce incercari au trecut elevii lui Catalin Botezatu si in ce situatii dificile l-au pus concurentii pe mentorul lor urmariti astazi si maine, de la 21:30,

in show-ul "Supermodels by Catalin Botezatu", la Kanal D!  Cea mai intensa emisiunea a momentului combina elementele de reality-show cu transformari spectaculoase si probe menite sa-i faca pe concurenti sa-si depaseasca limitele.

"Supermodels by Catalin Botezatu" se difuzeaza in fiecare sambata si duminica de la 21:30, la Kanal D.