CONCURENTII de la Supermodels By Catalin Botezatu, GOI PUSCA pe plaja! VEZI un VIDEO INCENDIAR in care au loc TRANSFORMARI spectaculoase

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Dupa ce au fost nevoiti sa pozeze nud in apa marii, la -10 grade, concurentii au trecut printr-o metamorfoza radicala, sub privirile exigente ale lui Catalin Botezatu, prezentatorul show-ului si mentorul aspirantilor la titlul de Supermodel.

Vopsiti in negru, cu coarne atasate pe cap, acestia au incins plaja la propriu dansand si pozand in jurul focului! “Am fost vopsiti din cap pana in picioare in negru. Pe de o parte, a fost bine, am avut senzatia  ca sunt acoperita, desi am pozat goala”, a spus o concurenta. O alta concurenta a fost extrem de stanjenita de pozitia in care a realizat sedinta foto incat a declarat ca nu stie cum va reactiona mama ei cand o va vedea asa si mai ales iubitul ei.##VIDEO132550##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Unul dintre modelele masculine a fost si el incurcat de situatia destul de stanjenitoare in care a pozat deoarece toate fetele de langa el aveau o postura din care se vedeau partile lor cele mai intime.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.