COSMARUL unor parinti care abia asteptau sa-si stranga copilul la piept! Bebelusul a MURIT in timp ce mama se afla internata la maternitate

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Isi doreau enorm sa devina iar parinti, dar, bucuria lor s-a transformat in cateva ore intr-un cosmar.

Bebelusul s-a stins inainte de a veni pe lume. A murit in pantecele mamei, in salonul maternitatii unde urma sa nasca. Parintii ii acuza, acum, pe medici de malpraxis! Doi parinti isi jelesc copilul care n-a apucat nici macar sa vina pe lume. Trebuia sa fie o fetita sanatoasa! Gravida in varsta de 25 de ani a fost adusa, ieri, la Maternitatea din Targu Jiu.

In acest timp, sotul sau astepta cu nerabdare vesti din partea medicilor care se ocupau de sotia sa.

Medicii, insa, nu i-au spus prea multe, doar sa stea linistit ca sotia si copilul sunt bine. La sfarsitul zilei, insa, bucuria omului s-a transformat in agonie.

Sotul femeii crede ca medicii nu s-au ocupat suficient de sotia sa. De cealalta parte, medicii spun ca socul anafilactic a intervenit desi femeia a fost testata la toate medicamentele pe care i le-au dat si toate au iesit negativ. Legistii vor stabili din ce cauza a murit fatul.

Cei doi soti par sa fie urmariti de un ghinion teribil. In urma cu cativa ani si-au pierdut copilul in varsta de 2 ani din cauza unor afectiuni cardiace.

##VIDEO132635##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”