Vine APOCALIPSA? Proprietara unei ferme sustine ca una dintre vacile ei a ramas GESTANTA fara ca aceasta sa fi avut contact sexual

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:04

Liz Robinson, proprietara unei ferme de vaci, a ramas muta de uimire cand una dintre vacile ei a fatat, fara ca animalul sa fi avut contact sexual.

Proprietara sustine ca ea stie clar care dintre vacile ei raman gestante deoarece acestea sunt duse special la taurul comunal, pentru prasila. Femeia, care are o ferma de dimensiuni medii in Buckinghamshire, Marea Britanie, le-a declarat jurnalistilor de la Daily Mail ca a fost luata prin surprindere cand a auzit una dintre vaci urland de durere. A crezut ca animalul a patit ceva, insa, cand s-a apropiat mai bine si-a dat seama ca vaca era in travaliu.

Bovina a fatat un vitel perfect sanatos, spre mirarea femeii, care nici acum nu isi explica cum de a ramas gestanta vaca fara stirea ei. Perioada de gestatie a unei vaci dureaza in mod normal in jur de 9 luni. Proprietara crede ca e posibil sa fi achizitionat vaca fara sa stie ca aceasta este, de fapt, gestanta, altfel nu isi explica cum de animalul, care a stat mai mereu inchis in grajd sau doar intr-un mediu controlat, a adus pe lume un vitel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”