Liviu Varciu, IMAGINI INCENDIARE. Uite la bratul cui a fost surprins de paparazzi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Liviu Varciu a mai facut o cucerire! Tot bruneta, tot cu piele de portelan. Doar ca, de aceasta data, fata pare foarte indrazneata!

Iata ce imagini incendiare au surprins paparazzi wowbiz.ro! L-a lovit sageata lui Cupidon chiar de Sfantul Valentin? Oricum, Don Juan-ul Liviu face ce face si, din cand in cand, mai frange cate-o inima. Acum a venit randul acestei brunete sa fie surprinsa in compania vedetei TV. Sa fie oare ceva serios sau doar o relatie pasagera?

Bruneta, inalta, trup de manechin, atitudine. Ce mai! Le cam are pe toate, tanara.

Si inca un amanunt! Se pare ca a plecat atat de grabita de-acasa incat a uitat sa isi puna sutienul! Dar nu-i bai! Imbracat cu geaca groasa si bine camuflat sub o caciula de blana, Liviu pare ca vrea sa treaca nevazut. O tine de mana pe domnisoara pana cand ajung in dreptul caselor de bilete dupa care cei doi se indeparteaza unul de celalalt, semn ca nu e bine sa se afiseze impreuna.


Cei doi porumbei isi cumpara bilete si intra la film. Nu stim ce-a intamplat in timpul vizionarii, dar, la iesire, cei doi pastreeaza din nou distanta. Liviu merge in fata, domnisoara la 2 metri in spate. Se leaga o idila sau frumoasa bruneta nu a reusit nici macar sa-l cucereasca pe craiul Varciu?

##VIDEO132665##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.