Horoscopul primaverii 2015! Vezi ce ti-au pregatit astrele in urmatoarele trei luni!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:04

Anotimpul renasterii, un moment in care fiecare ne facem planuri si acumulam noi experiente de viata.

Berbec

Sustinuti de prezenta planetei Uranus, nativii nascuti sub semnul zodiei Berbec vor avea parte de o energie deosebita potrivit horoscopului de primavara 2015, ce le va aduce succes atat pe plan profesional, precum si in viata sentimentala. Chiar daca exista sanse ca unii sa ii nemultumeasca sau chiar sa ii insele pe nativii acestei zodii, Berbecii vor gasi puterea sa treaca peste obstacole. De asemenea, luna martie este una propice avansarilor, insa nativii trebuie sa isi pastreze rabdarea si intelepciunea. 

 

Taur

Taurii vor avea parte de un an cat se poate de bun, dar si acestia vor fi nevoiti spre luna aprilie sa treaca prin niste dificultati in sfera relatiilor afective. Astfel, mici schimbari pot aparea aici, insa ele se vor dovedi de bun augur pe termen lung. De asemenea, n-ar fi rau ca taurii sa se limiteze asupra cheltuielilor inutile in primele luni ale anului, se arata in horoscopul de primavara 2015. 
 

Gemeni

Nativii din aceasta zodie vor avea o mica perioada in luna martie- aprilie cand vor simti ca nu avanseaza asa cum isi doresc, asta deoarece Mercur, astrul care guverneaza acest semn zodiacal, va fi retrograt aproape trei saptamani. De asemenea, gemenii vor fi nevoiti in primavara 2015 sa rupa cateva relatii cu oamenii care fie i-au inselat, fie cer prea mult de la ei.
Intr-un final, increderea in fortele proprii va reveni in totalitate spre finalul lunii mai.   

Rac

Horoscopul indica o primavara 2015 interesanta si pentru nativii din Rac, deoarece acestia se vor bucura in luna martie si aprilie de o serie de oportunitati la locul de munca. Totodata, primavara le poate aduce racilor si numeroase experiente amoroase interesante. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”