Si-a comandat o cafea, dar s-a INFIORAT cand a vazut ce era inauntru: “Ii dau in judecata”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:04

Janine Hughes, o tanara in varsta de 30 de ani, a mers la o cafenea intr-o dimineata unde a comandat o cafea cu lapte.

A plecat grabita spre birou, insa in masina a baut cateva inghitituri din bautura. I s-a parut ca avea un gust extrem de ciudat asa ca a indepartat capacul. Cand s-a uitat in interiorul recipientului, a vazut un lichid rosu, in loc de cafea cu lapte. Dezgustata, s-a reintors la cafenea pentru a cere explicatii. A aflat cu stupoare ca unul dintre angajati s-a taiat la mana in timp ce-i pregatea bautura.

Tanara a dat lantul de cafenea in judecata.

Reprezentantii cafenelei s-au scuzat pentru cele intamplate, explicand ca incidentul este unul izolat care nu reflecta modul in care decurge afacerea lor. A fost exclusiv vina angajatului care, in loc sa inlocuiasca cu totul paharul de cafea, i-a schimbat doar capacul. Nu stia ca sangele patrunsese si in interiorul recipientului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.