Ce a putut sa ii spuna Iulia Albu Oanei Roman la plecarea de la WOWbiz: "M-a deranjat enorm, aceasta doamna merita o lectie!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Oana Roman si Iulia Albu s-au certat grav marti seara in platoul emisiunii WOWbiz.

Cele doua s-au contrat cu privire la anumite subiecte, insa au ajuns chiar sa se jigneasca reciproc. Oana a tinut sa precizeze totusi ce a deranjat-o cel mai tare din discutia cu Iulia si a marturisit ca este uimita totusi de impactul pe care l-a avut emisiunea asupra fanilor ei.

"Dragii mei nu am anuntat ca voi fi la Wowbiz in seara asta si totusi am primit enorm de multe nesaje ceea ce inseamna ca multi dintre voi ati urmarit emisiunea si va multumesc! Sunt absolut impresionata de numarul incredibil de mare de mesaje primite! Ma surprinde ca

fiind calma si naturala am reusit sa adun de partea mea multi oameni care pana acum nu ma agreau foarte tare! Nu am reusit inca sa citesc toate mesajele pentru ca sunt mii! Dar cam toate spun acelasi lucru si anume ca aceasta Doamna merita o lectie si ma mira totusi ca ea dispune de un capital negativ atat de mare! Vezi VIDEO pe wowbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”