Sapte sfaturi de frumusete cu lamaie! Nu stiai ca o poti folosi si pentru dinti si pentru unghii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:07

Toata lumea stie ca lamaia ajuta organismul sa lupte cu racelile in aceasta perioada.

Insa, putini stiu ca pielea noastra iubeste tare mult acest citrice. Iata cateva utilizari ale lamaii de care sigur nu stiati.

1. Solutie hidratanta pentru ten. Se amesteca cateva picaturi de apa de nuca de cocos cu cateva picaturi de suc ​​de lamaie. Nuca de cocos va hidrata pielea, iari lămaia il va curate si il va lumina.

2. Reface pielea coatelor si a genunchilor. Daca genunchii si coatele sunt mai intunecati sau pielea este ingrosata, frecati cu o jumatate de lamie si veti vedea diferenta imediat

3.

Tratamentul acneeei. Lamaile sunt antibacteriene asa ca pot ajuta la tratarea acneei. Ia sucul de la o felie de lamaie, tamponeaza-ti fata cu el si vei vedea schimbariel. Si punctelel negre se vor estompa inainte sa-ti dai seama

4. Dinti mai albi. Se amesteca bicarbonat de sodiu si suc de lamaie si se aplica pe dinti cu o bucatica de tifon steril. Lasati sa actioneze cateva secunde, apoi cu periuta de dinti, freaca bine dantura si clateste.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”