Elena Udrea, CHEMATA la DNA sa ofere detalii despre denuntul impotriva lui Florian Codlea, seful interimar SRI

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Elena Udrea se afla in aceste momente la DNA, unde a fost chemata sa ofere detalii despre denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea.

Ea si-a petrecut noaptea acasa, pentru prima data dupa 7 zile de arest. Ea il acuza pe Florian Coldea ca a instrumentat campania declansata impotriva sa. Udrea preciza ca în denunt este amintit si procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi.

Deputatul este cercetat in dosarele Microsoft si Gala Bute, in care este acuzata de spalare de bani, fals in declaratia de avere si luare de mita. Magistratii au decis ca Udrea sa ramana in arest la domiciliu.

Potrivit deciziei instantei, Udrea nu are voie sa vorbeasca cu Dorin Cocos, Dinu Pescariu si nici cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, in mod direct sau indirect, si nici sa divulge sau sa redea în presa sau pe retelele sociale informatii din cauza penala.

Daca va incalca oricare dintre aceste obligatii, se poate dispune din nou arestarea ei preventiva. Pe de alta parte, comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, astazi, o alta cerere de arestare preventiva a Elenei Udrea pentru noi acuzatii in dosarul „Gala Bute”.

##VIDEO132796##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: