HALUCINANT! De fiecare data cand mergea la SALA, o durea CAPUL pana cand a simtit o pocnitura: NU i-a venit sa CREADA ce i-au spus medicii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:07

Femeile din intreaga lume au devenit adepte ale cursurilor de pilates.

Celebritatile sunt si ele innebunite dupa aceste clase si chiar au dezvaluit cat de mult te poti relaxa in urma lor. Insa pentru o femeie, aceste clase de Pilates s-au transformat intr-un cosmar. De fiecare data cand mergea la sala o durea capul. In varsta de 42 de ani, femeia a mers de urgenta la medicul ei de familie, iar acesta a trimis-o sa isi faca alte investigantii mai amanuntite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii de la spitalul din Londra unde a fost, i-au spus ca durerile persistente pe care le avea la cap erau din cauza exercitiilor facute la clasa de pilates.

Ea le-a mai explicat medicilor ca pe parcursul a mai multor saptamani durerile se inteteau desi nu se lovise niciodata la cap. Specialistii au sfatuit-o sa faca o pauza deoarece au diagnosticat-o cu o rana la muschii de a gat.

 

Taguri: