Ai putea JURA ca este o alta PAPUSA BARBIE umana, insa EA e diferita: SECRETUL ei i-a lasat MASCA pe milioane de oameni!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 21:50

O tanara din Rusia reinventeaza papusa Barbie. Uitati de dimensiunile 90-60-90. Altul este trendul acum.

Daca o privesti in ochi, ai putea sa juri  ca te uiti la o papusa de portelan. Julia  are 18 ani si e la fel de cocheta ca orice tanara de varsta ei. Frumoasa rusoaica are ochii  mari si verzi si pielea alba ca zapada, dar, altceva atrage atentia asupra ei.

Desi unii ar vedea-o toata ziua in fata oglinzii, Julia are alte preocupari. E campioana la ridicarea de greutati  si trage de fiare, cot la cot cu cei mai puternici barbati.

Unii au comparat-o pe buna dreptate cu celebrul Hulk. Aceasta combinatie ciudata i-a adus celebritatea. Are peste 29 de mii de fani pe retelele de socializare, fiind cunoscuta drept Varbie si cu trup de Hulk. Pana si „Daily Mail” scrie de rusoaica ce uimeste lumea si care ar putea lua in brate pana si un  leu de aproape 200 de kilograme.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Julia

povesteste cum a inceput totul- a intrat in sala de forta acum trei ani, cand nu era multumita de cum arata. De atunci, nu s-a mai lasat de sport.

Aici si-a gasit vocatia iar acum nu isi poate imagina o zi fara haltere. Muschii conturati pe fiecare particica de  corp ii dau tot mai multa incredere in ea. Tanara este foarte ambitioasa si nu vrea sa se opreasca aici.

Stie ca totul e posibil  atunci cand ai ambitie.