Slabeste cu ajutorul unui prosop! Asta e cea mai noua modalitate de la japonezi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 20:35

Pare a fi ceva ireal, dar doctorul japonez Fukutsudzi ajuta femeile de mai bine de 10 ani sa slabeasca cu ajutorul unui... prosop!

Doctorul Fukutsudzi a analizat legatura dintre silueta şi scheletul uman. Acesta a ajuns la concluzia ca talia mare este rezultatul unei pozitionari incorecte a oaselor bazinului.

Dupa un sir lung de experimentari, barbatul  a prezentat cateva exercitii care te pot ajuta sa pierzi in greutate. Acestea se realizeaza cu ajutorul unui prosop rasucit, dandu-i forma unui cilindru. Apoi, prosopul se leaga cu o funie si se aseaza sub mijloc.



Pentru a da rezultate, trebuie sa stai cu mainile si picioarele apropiata. Da play la video sa vezi cum se face. Nu uita, trebuie sa stai pe o saltea mai tare daca vrei sa incerci asta acasa. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.