Petre Roman, gest oribil fata de fiica lui! Oana a plans in hohote si nu i-a venit sa creada ce i-a putut face tatal ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Afla ce anume a umbrit ziua Isabelei si cine a ajutat-o pe vedeta sa treaca peste depresie!

Chiar daca in fata camerelor a zambit si a incercat sa pastreze aparentele, weekendul a fost unul extrem de trist pentru Oana Roman.

Vedeta a parut, in weekendul care a trecut, ca este cea mai fericita mamica din lume si ca nimic nu ii poate umbri bucuria de a-si sarbatori fiica, pe micuta Maria Isabela care a implinit sambata, pe 21 februarie, un anisor.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16777304/1/media-142476604775434500.jpg
A parut, ati citit bine, pentru ca dincolo de zambetul ei se ascundea o tristete si o dezamagire uriase.

Surse din preajma Oanei ne-au povestit ca vedeta a plans toata seara de sambata, cu telefonul in mana. Nu i-a putut veni a crede ca de ziua nepotelei lui, Petre Roman, tatal Oanei, nu da un telefon ca sa le felicite. Aceasta in conditiile in care Maria Isabela implinise un anisor, nu 3, nu 7, nu 9, ca sa poti zice ca a uitat de aniversare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A

sperat chiar si a doua zi ca va fi sunata de tatal ei, insa acest lucru nu s-a intamplat. Oana a stiut ca fostul premier al Romaniei nu va participa la petrecerea pe care i-o pregatise fetitei. Desi il invitase, acesta a declinat, motivand ca pe data de 22 februarie nu se afla in tara. "Din pacate tata nu va putea sa fie prezent la aniversare si la turta Isabelei.
El e marele absent motivat. Tata face parte din Clubul de la Madrid, iar cei de acolo il trimit la fel de fel de conferite. Pe 21 va fi in Spania, unde are o conferinta de sustinut. Dar, nu-i problema. El oricum vine la noi si o vede mereu pe Isabela. Ne vom lua revansa cand va reveni el in tara"
, a incercat, tot Oana, saraca, sa il scuze pe tatal ei in fata presei, in urma cu cateva zile.
Citeste toata declaratia plina de amaraciune a Oanei pe wowbiz.ro!