Operatiune spectaculoasa a politistilor de frontiera in care au fost capturate peste 1200 de kilograme de stupfiante! Urmariti, in premiera, imagini surprinse in timpul filajului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:10

Greu ajung politistii sa dea de baronii drogurilor. Cei care vand la coltul strazii niciodata nu ajung sa-i cunoasca.

Nici macar en-grosistii nu-i vad decat foarte rar. Va prezentam, in aceasta seara, o operatiune spectaculoasa a politistilor de frontiera in care au fost capturate, tineti-va bine, peste 1200 de kilograme de stupfiante! Urmariti, in premiera, imagini surprinse in timpul filajului.

Politistii belgieni reusesc sa captureze o cantitate imensa de droguri venita din Africa de Sud. Nu le-a fost deloc dificil sa gaseasca incarcatura printre miile de containere care  tranziteaza acest port imens.

Toate informatiile de care aveau nevoie le primisera de la politistii de frontiera romani. Asa ca oamenii legii din Belgia descarca o  parte din incarcatura, dar, sigileaza cu grija usile si lasa containerul sa-si continue drumul spre Romania!

Pana sa se ajunga la aceasta captura uriasa, politistii romani de frontiera au fost nevoiti sa faca o munca titanica de investigatii!

Soferul acestei masini este urmarit, pas cu pas, de luni intregi.

Politistii au informatii clare ca asteapta o cantitate imensa de droguri, pe care urmeaza sa le trimita in tara natala- Olanda. Barbatul este, insa, extrem de prevazator. Nu a purtat luni de zile nicio discutie telefonica. Tine legatura cu complicii sai doar de la un internet cafe, iar mesajele sunt codificate. Exista, insa, un lucru care a atras atentia oamenilor legii. Un import de veste de salvare, chei de tachelaj si cabluri metalice din Africa de Sud. 
Desi unul dintre angajatii il tot bombardeaza cu mesaje in care il anunta ca a gasit aceeasi marfa la preturi mult mai bune in Europa, olandezul pare hotarat sa-si saboteze propria afacere cu echipamente maritime. Vrea cu orice pret sa cumpere cea mai scumpa marfa, ii spune angajatului ca nu mai poate da inapoi pentru ca a platit deja avansul.

Pana la urma, abnegatia politistilor da roade.

Bietul olandez incepe, in sfarsit, sa vorbeasca, disperat de inconstienta partenerilor de afaceri.

Este momentul in care politistii de frontiera sunt siguri ca transportul pe ruta Africa de Sud, Antwerpen-Istanbul- Bucuresti ascunde cu totul altceva. Iar confirmarea vine de la politistii belgieni care fac marea captura. Acum, tot ce le ramane este sa nu-l scape din ochi pe olandez pana isi va primi marfa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Omul

nici nu-si da seama ca este supravegheat 24 de ore din 24 si filmat continuu oriunde se duce.
Marele moment a sosit! Olandezul este retinut de oamenii legii, care se grabesc sa inventarieze probele. Sunt ferm convinsi ca reusita lor va ajunge televizor!

E drept, colegii lor belgieni au confiscat cea mai mare parte a incarcaturii. Au mai lasat doar cateva kilograme de droguri, asa cum se face la orice livrare supravegheata.

O tona si jumatate de droguri valoreaza pe piata neagra din Olanda milioane de euro. E o suma pentru care se ucide, oriunde in lume. Si nu vorbim de bietii consumatori care-si distrug viata, ci de traficantii care, mai devreme sau mai tarziu, vor da socoteala baronilor drogurilor pentru nereusita lor.