Ca-n povesti a fost la aniversarea fetitei Oanei Roman! Daca vreti sa vedeti ce s-a intamplat la petrecere, nu ratati emisiunea Wowbiz, in aceasta seara de la 22:30

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:10

Cum s-a imbracat mamica, vedeti acum! Imaginile sunt senzationale!

A fost petrecere mare in familia Oanei Roman, ca doar o data face fata ei un an. Tema petrecerii a fost faimoasa Minnie Mouse, asa ca toata familia s-a imbracat in rosu si negru. Isabela a purtat o rochita rosie ca focul sa-i surada norocul, asortata cu o pereche de pantofiori in aceeasi culoare si o cordeluta care imita urechile indragitului personaj din desenele animate. Asa fiica, asa mama, pentru ca si vedeta tv a optat pentru o rochie de aceeasi culoare si o cordeluta identica.


Zeci de vedete au raspuns invitatiei facute de Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei.

Mioara Roman si-a luat in serios rolul de bunica si a uitat pentru cateva ore de necazurile din ultima vreme.
Cel mai asteptat a fost, fireste, momentul in care micutei Isabela i s-au asezat pe o tavita de argint mai multe obiecte pentru a vedea ce drum isi va alege in viata! Mamica, Oana Roman, a avut grija sa nu lipseasca nimic de pe tavita fermecata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca vreti sa aflati ce obiecte au incantat-o pe isabela, dar si ce s-a intamplat la petrecere, nu ratati emisiunea Wowbiz, in aceasta seara de la 22:30.