MOMENTE de TENSIUNE pentru Elena Udrea. Blonda politicii romanesti risca sa ajunga din nou in arest!

Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Degeaba s-a plans de conditiile ingrozitoare din arest, Elena Udrea risca sa ajunga, din nou, in aceeasi celula.

Judecatorii vor stabili maine dimineata daca accepta cererea procurorilor de a o aresta pentru 30 de zile. Ore in sir, a dat, astazi, Elena Udrea cu subsemnatul la DNA in ceea ce priveste dosarul Gala Bute. Ora 8 dimineata. Elena Udrea a ajuns din nou la sediul DNA. De data aceasta, Udrea si echipa ei de aparatori n-au avut nicio surpriza. Dupa votul din Parlament, procurorii au dreptul sa ceara un nou mandat de arestare.

Dupa 5 ore de audier, Udrea a declarat: „ Toti cei care au luat spaga sau ca au facut ceva ilegal, le este suficient sa declare ca au dat-o mai dearte si sunt lasati liberi, bine mersi ”. Elena Udrea se refera la Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii. Acesta nu considera ca are de facut vreun comentariu.

Udrea pare sa fi invatat aceasta lectie a denunturilor chiar de la apropiatii sai.

Ana Maria Topoliceanu, fostul sot Dorin Cocos si Dinu Pescariu au dat declaratii in care au aratat cu degetul spre ea. Elena Udrea crede ca explicatia e foarte simpla: „ Dupa ce stai 3 luni in arest, probabil ca spui orice, numai ca sa pleci .”

##VIDEO133101##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maine

dimineata, la ora 8, judecatorii Curtii Supreme vor stabili daca Elena Udrea va fi arestata sau nu! Strategia de aparare a avocatilor ei se bazeaza pe modul in care a fost dat votul de ieri din Parlament. Mai exact, avocatul sustine ca numarul deputatilor care au votat pentru arestare nu este suficient. Prin urmare, „ orice vot care nu are aceasta majoritate se considera vot impotriva.

Judecatorii vor stabili maine daca iau in calcul aceste argumente ale avocatilor.
Elena Udrea este, in prezent, arestata la domiciliu, insa, maine dimineata se poate prezenta la instanta pentru a da explicatii in fata magistratilor. In acest moment, este cercetata in 3 dosare penale pentru mai multe acuzatii de luare de mita.