Afla ce obsesii ai in functie de zodie! Sigur te regasesti si tu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:11

Iata care sunt obsesiile tale in functie de zodia in care te-ai nascut!

BERBEC

Timpul. Mai exact, sunt obsedati ca nu au timp suficient, ca nu reusesc sa faca tot ce isi doresc, ca nu pot duce pana la capat ceea ce si-au propus.

TAUR

Obsesia lor este averea. Vor sa aiba cat mai multe case, masini, haine, cosmetice, parfumuri, pe scurt, bani. Asta ii face sa fie lacomi si posesivi. Pe scurt, conservatorii obsedati de bani.



GEMENI

E zodia cu cele mai putine obsesii in viata. Sunt capabili sa se adapteze dupa cel de langa el, nu au idei fixe, nu tin sa-si impuna ideile sau sa-i schimbe pe cei din jur. Pe scurt, aventurosii fara obsesii.

RAC

Obsesia lor este familia. Iubesc viata linistita si au nevoie de stabilitate, pe care o cauta toata viata acasa, cu familia, la serviciu, cu sefii si colegii, cu prietenii.


LEU

Sunt obsedati de propria persoana si isi doresc sa fie in centrul atentiei. Se comporta teatral, dramatic, daca e cazul, doar ca sa fie admirati, laudati, complimentati. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”