Povestea SFASIETOARE a unui pensionar in pragul aniversarii nuntii de aur. A recurs la un GEST SOCANT cand a aflat ca nevasta l-a parasit pentru un barbat mult mai tanar

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:11

Turgut Oymen, un barbat in varsta de 73 de ani din Turcia se pregatea sa aniverseze nunta de aur alaturi de consoarta lui.

Din pacate, barbatul s-a trezit ca nevasta l-a parasit pentru un barbat mult mai tanar chiar in pragul evenimentului. Din disperare, pensionarul a recurs la un gest socant! Si-a taiat penisul pe care l-a aruncat mai apoi intr-un rau. Femeia, in varsta de 70 de ani, plecase intr-o calatorie alaturi de iubitul ei, un doctor in varsta de 50 de ani. Si-a sunat barbatul cu care fusese casatorita 55 de ani, anuntandu-l ca nu se va mai intorce acasa si ca il paraseste ca sa fie cu noul ei iubit.



Pensionarul a fost gasit plin de sange pe un pod si dus de urgenta la spital, medicii reusind sa stopeze hemoragia masiva." A fost foarte norocos ca nu a murit, ma ales la varsta lui", au declarat medicii pentru The Mirror. Batranul si implorat sotia, careia ii fusese fidel toata viata, sa se intorca acasa. Cand aceasta a refuzat, barbatul s-a simtit inutil ca si barbat, luand decizia socanta de a-si taia penisul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: