Elena Udrea se INTOARCE dupa gratii! Judecatorii au decis sa aprobe masura ARESTULUI PREVENTIV solicitata de procurori in dosarul „Gala Bute”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Instanta suprema a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul "Gala Bute", aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei.

Avocatul ei a precizat ca sunt 6 capete de acuzare impotriva ei. In plus, el a spus ca deputatii nu au respectat legea in momentul votului asupra cererilor de arestare preventiva formulate de DNA pe numele Elenei Udrea. Pe de alta parte, Elena Udrea a amintit de faptul ca nu exista probe care sa sprijine afirmatiile procurorilor, in afara de denunturi.

Si fostul presedinte Traian Basescu a spus aseara, intr-o emisiune televizata, ca ar trebui sa existe alte probe pe langa denunturile facute in cazul Elenei Udrea, dar si ca este alaturi de ea in aceasta perioada dificila.

Aseara, Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook in care spunea ca „ Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania! Nu mai bine ma ard pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd? ”. Elena Udrea se afla in arest la domiciliu din data de 17 februarie.

##VIDEO133144##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”