Un mall din Arad, CALCAT de HOTI de cel putin cinci ori pe zi. Priviti ce imagini au surprins camerele de supraveghere!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Un mall din Arad pare sa fi devenit raiul hotilor. Intr-o singura zi, cinci indivizi au fost surprinsi in actiune de camerele de supraveghere!

Aceste imagini au fost surprinse in magazinele aceluiasi mall, unde, parca, toti hotii din Arad si-au dat intalnire. Fara sa se cunoasca intre ei, mai multi indivizi au venit cu acelasi gand: sa fure. Insa, n-au luat orice si de oriunde. Au ales, pe spranceana, numai haine scumpe.

Privind imaginile, nu poti decat sa te gandesti ca, probabil, furturile cu fetele acoperite si cu produsele dosite cat mai bine sunt de moda veche.

Uitati-va bine la acesti tineri! Nu se sfiesc de faptul ca sunt filmati din toate unghiurile. Ba dimpotriva!

##VIDEO133147##

Cu un tupeu inimaginabil pleaca din magazin cu bratele pline de haine. Cu tot cu umerase. In acelasi complex comercial, dar, la un alt magazin de haine, 4 indivizi au incercat sa fure un stand intreg de haine. Si acest barbat a venit la cumparaturi gratis. Daca am fi dat nas in nas cu el printre rafturi, n-am fi banuit ce are de gand.

Relaxat, ca intr-o zi de shopping, tanarul a pus ochii pe o pereche de pantofi sport pe care a bagat-o in geaca, fiind convins ca va scapa. N-a fost asa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp, suspectul, care a reusit sa fure de trei ori in aceeasi zi, a fost

dat pe mainile politistilor. Nu inainte sa faca un scandal monstru si sa urineze pe standurile cu haine. Intr-un final, toti suspectii au fost identificati, insa, prejudiciul nu a fost recuperat in totatlitate. Pentru ca legislatia este permisiva, hotii sunt lasati in libertate si primesc doar o amenda penala, pe care oricum nu o achita.

 

 

Taguri: