Tot internetul a ras de Madonna! Regina muzicii pop a cazut de-a berbeleacul pe scari in timpul unui reprezentatii live

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Rade tot internetul de patania Madonnei! Pe scena galei Brit Awards, lucrurile nu au decurs cum si-ar fi dorit regina muzicii pop.

Si n-a fost vorba de o cazatura obisnuita, ci de ditamai tumba pe scari. Cand e sa se intample neprevazutul nici macar Madonna, cat e ea de regina a muzicii pop, nu mai are ce face! Un cameraman amator a surprins exact momentul care a adus hohote de ras pe internet. Diva canta la gala Brit Awards, in timp ce cu mana dreapta tine microfonul, iar cu stanga incearca sa desfaca snurul de la pelerina.

Si nu prea reuseste.

##VIDEO133239##

Sunetul scos in clipa in care Madonna se pravaleste de pe scena se aude cat se poate de clar. Experimentata cantareata isi revine in doi timpi si trei miscari. Doi dintre dansatori sar sa o ajute. E putin ravasita, dar, spectacolul continua.

Mesajul postat pe contul sau de socializare face referire si la titlul cantecului: „Living for love”(n.r. traiesc pentru dragoste).

Nimic de rusine, spun comentariile care insotesc postarea Madonnei. Fanii o iarta pentru ca e Madonna. Ba chiar o si lauda pentru prezenta de spirit. Nu toate comentariile sunt la fel de cumsecade. Si, ca si cum glumele n-ar fi fost indeajus, Piers Morgan, jurnalistul de la CNN scrie si el, si nu de lauda!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.