Legistii din Costa Rica au dat VERDICTUL in cazul mortii miliardarului roman, gasit MORT in avion: asfixiere prin spanzurare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Legistii din Costa Rica au confirmat faptul ca in cazul mortii omului de afaceri roman, Costel Comana, a fost vorba despre asfixiere prin spanzurare.

Costel Comana, un miliardar aflat in top 300, a fost gasit fara suflare cu cinci minute inainte de aterizare. Speculatiile nu au intarziat sa apara in presa din intreaga lume pentru ca in jurul mortii lui planeaza nenumarate suspiciuni.

Costel Comana zbura de la Bogota, Columbia, catre San Jose, Costa Rica. Camerele de supraveghere l-au surprins pe barbat in aeroport, cu cateva minute inainte de imbarcare. Pare relaxat, insa, cateva ore mai tarziu, barbatul avea sa fie gasit mort in toaleta avionului.

Se pare ca s-ar fi sinucis cu cinci minute inainte de aterizare.

Se pare ca barbatul a fost extrem de agitat pe toata durata zborului, scrie presa costaricana. Femeia de 35 de ani care il insotea, a fost si cea care si-a dat seama ca ceva nu este in regula. Avionul mai avea putin pana la aterizare, iar milionarul nu mai venea de la baie. Insotitoarele de bord au forta usa toaletei si l-au gasit pe barbatul de 53 de ani fara suflare.

Pe buzele tuturor e o singura intrebare. De ce si-a pus capat zilelor prosperul om de afaceri? Sa aiba, oare, vreo legatura sinuciderea cu ancheta desfasurata de procurori care vizeaza compania privata a afaceristului? Sa fi parasit Costel Comana Brazilia de teama sa nu fie retinut, asa cum sustin jurnalistii din Costa Rica? De ce femeia care il insotea avea asupra ei 11 000 de euro? Planuiau o vacanta sau altele erau intentiile?

##VIDEO133313##

Unul dintre prietenii sai demonteaza, insa, variantele vehiculate de presa: „ Omul a plecat in Brazilia pentru ca fusese

operat anul trecut la coloana in Austria, avand probleme. A venit de sarbatori in Romania dupa care a plecat, din nou, in Brazilia din cauza vremii". Tot presa straina scrie ca omul de afaceri ar fi avut ascunse droguri in stomac.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In 15 ani, Costel Comana a strans

o avere impresionanta si a pus pe picioare o afacere infloritoare pe cale ferata romaneasca, declarata nerentabila de statul roman. Impreuna cu partenerul sau, Iorgu Ganea, a reusit sa construiasca un adevarat imperiu. Asa ajuns dintr-un simplu angajat CFR un prosper om de afaceri, cu o avere estimata la peste 30 de milioane de euro, care l plasa pe locul 166 in top 300 Capital. Ducea o viata de poveste, numai lapte si miere.
Pasionat de snowbording, milionarul si-a petrecut una dintre vacante pe partia Solden, din Austria, aici unde s-a turnat unul dintre filmele cu James Bond.

Barbatul se stabilise in Brazilia de mai bine de un an. La vila din Brasov locuieste, acum, fosta sotie. Aici, nu e om care sa nu-l cunoasca pe Comana! Apropiatii afaceristului nu-si pot explica gestul. Costel Comana urma, din ce sustin apropiatii, sa se intoarca in tara pe 6 martie, ca sa fie alaturi de familie de Paste.

Costel Comana este unul dintre patronii firmei private de transport pe calea ferata Regiotrans, vizata de o ancheta a procurorilor anticoruptie. Nu mai tarziu de saptamana trecuta, compania milionarului a fost verificata de oamenii legii, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie in domeniul transportului feroviar privat de calatori.

Costel Comana era cercetat in dosarul in care oficiali din Ministerul Transporturilor si din CFR sunt suspectati de luare de mita pentru favorizarea unor firme la licitatii. Regiotrans, a dat publicitatii un comunicat in care confirma moartea lui Costel Comana. Potrivit documentului, omul de afaceri avea probleme medicale majore si a suferit mai multe interventii chirurgicale, motiv pentru care se retrasese din managementul companiei.

 

 

Taguri: