Copiii au luat cu asalt Romexpo. Pisica bufnita, iepurele tricolor si porumbelul care-si ascunde capul i-au cucerit pe cei mici!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Zeci de copii au vizitat cea mai mare expozitie de animale de casa din ultimii ani. Colegii mei au incercat sa tina pasul cu prichindeii.

Matei, Maria, Ioana si Teo abia sosesc la expozitia de animale de companie. Sunt atat de incantati incat nu stiu unde sa priveasca mai intai. In spatele unei plase, o pisica le atrage atentia. Crescatorii explica celor mici si istoria acestor mate supranumite si pisicile-bufnita. Si preturile sunt pe masura. Nu stau prea mult pe ganduri micutii! O zbughesc spre un alt pavilion.

Mai mici, mai mari, cu parul mai scurt sau super latosi, cainii devin intr-o clipa preferatii lor.

I-ar lua pe toti acasa daca i-ar lasa parintii. Mioriticul carpatin le capteaza si el atentia. Dupa ce imbratiseaza fiecare patruped, copiii o iau din nou la fuga.

Gemenele Ioana si Maria nu se lasa pana cand nu se vad cu cate un urecheat in brate. Cu greu se despart de iepurasi si pornesc in mare graba spre zona cu colivii. Cel mai greu le este parintilor care trebuie sa le explice celor mici de ce nu pot avea acasa toate animalutele.

Astazi au scapat, insa, copioi stiu ca expozitia organizata la Romexpo dureaza intregul weekend.

##VIDEO133346##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”