Tensiune, momente incitante si imagini in EXCLUSIVITATE pentru Stirile Kanal D din culisele emisiunii „Supermodels by Catalin Botezatu”!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Miza pentru celebritate creste, asa ca in urmatorul episod veti avea parte de clipe savuroase. Concurentii „Supermodels by Catalin Botezatu” se afla in fata unei noi provocari!

Nu este vorba despre vreo cursa contracronometru pe tocuri, ci de o vizita inedita! Nu lipsesc, insa, divergentele. Scenografie, regie, costume si joc de lumini, toate sunt asamblate intr-o regie senzationala. Tinerii aspiranti au fost integati intr-un spectacol memorabil, montat pe scena Operei Romane din Craiova- „Don Giovanni” de Mozart.

Aplauze prelungi au insotit aparitia concurentilor. Insa in culise, au existat momente tensionate. Rochiile cu vedere la sini au adus discordia.

Doar interventia lui Catalin Botezatu a reusit imposibilul. Ce a a iesit la show-ul de la Opera din Craiova, dar si imaginile inedite din culise, sambata si duminica, de la 21:30, la Kanal D!

##VIDEO133348##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”