Astea sunt cele mai infidele zodii! Uite de cine trebuie sa te feresti ca sa nu fii tradata in dragoste

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 17:45

Din punct de vedere astrologic, exista nativi considerati de specialisti drept cele mai infidele zodii, atât in ceea ce priveste barbatii, cât si femeile.

Asadar, iata care sunt cele mai infidele zodii la femei si barbati in opinia astrologilor.

Cele mai infidele zodii la femei si barbati: Berbec

Când un Berbec va insela, cel mai probabil va face acest pas pentru ca isi doreste o relatie pasionala. Nativii din Berbec sunt extrem de energici si daca partenerul nu poate tine pasul cu ei, se simt indreptatiti sa mearga mai departe fara el.

Aceasta indreptatire include nativii din Berbec in rândul celor mai infidele zodii la femei si barbati. De asemenea, Berbercul are un ego nemasurat, motiv pentru care este foarte important sa i se ofere constant atentie fizica. Partenerul trebuie sa gaseasca permanent solutii pentru a-i stârni interesul, ceea ce il face pe Berbec una dintre cele mai infidele zodii, scrie Adevarul.

Gemeni

Permanent nelinistiti, Gemenii au nevoie de stimulare intelectuala pentru a se simti legati de partenerii lor, motiv pentru care comunicarea este un aspect esential.
Când nativii din Gemeni insala, se implica in primul rând emotional, dincolo de aspectul fizic. Sunt predispusi la dezvoltarea de relatii romantice prin intermediul site-urilor de dating sau alte modalitati care tin de zona online. Recomandat este ca partenerii Gemenilor sa le mentina treaz interesul prin conversatii presarate cu aluzii sexuale, acest tip de stimulare mentala fiind principala modalitate prin care li se poate câstiga si mentine atentia. Faptul ca gemenii se implica emotional atunci când insala este un indiciu clar ca se numara printre cele mai infidele zodii atât la femei, cât si la barbati.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: