SOCANT. Are 10 luni, dar cantareste cat un copil de 6 ani. Parintii sunt disperati: "Risca sa moara in orice moment"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

Aliya Saleem, un bebelus in varsta de 10 luni din India, cantareste deja 18 kilograme, adica greutatea unui copil in varsta de 6 ani.

Parintii sunt disperati si nu stiu la ce doctor sa mai apeleze deoarece se tem pentru viata fiicei lor. Cand s-a nascut, micuta cantarea 4 kilograme, insa in numai cateva luni s-a ingrasat atat de tare, incat a ajuns sa aiba greutatea unui copil de 6 ani.

Mama bebelusului obez sustine ca lipsa banilor este principalul factor care a contribuit la starea in care a ajuns fetita ei in varsta de numai 10 luni.

Medicul local le-a spus ca nu vede nimic in neregula cu Aliya, dar le-a recomandat parintilor sa mearga la oras si sa ceara in consult de specialitate. Parintii fetei s-au plans ca nu au bani pentru asta, dar, cu toate astea, meniul micutei este echivalent cu cel al unui adult.

In cele din urma acestia au reusit sa obtina un consult de specialitate la un medic pediatru renumit din Delhi.
" E cel gras copil in varsta de 10 luni pe care l-am vazut in cariera mea. S-ar putea sa sufere de obezitate morbida din cauza unui dezechilibru hormonal. Trebuie sa facem, insa, mai multe analize, pana sa stabilim un diagnostic corect", a declarat medicul pentru Daily Mail.

Parintii fetei mai au un fiu, in varsta de 5 ani care are o greutate normala. Au declarat, insa, ca au mai avut o fetita care a murit la varsta de un an si jumatate din cauza complicatiilor cauzate tot de obezitate morbida.
Ingrijorati, acestia si-au pus toate sperantele in specialistul din Delhi. Oamenii au adaugat ca nu vor sa o piarda si pe Aliya!


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”